Blog, Embodiment, Verbinding

Dit heeft letterlijk mijn leven veranderd

Op het moment dat ik het leerde kennen, was ik mij er niet van bewust dat dit zoveel impact zou hebben. Pas later, toen ik zag hoeveel ik veranderd was, voelde ik hier de impact van.

Het had ervoor gezorgd dat ik meer rust kreeg in mijn hoofd, dat ik contact met mijn lichaam voelde, wist waar mijn grenzen lagen en wat mijn behoeftes zijn. Het zorgde voor verbinding met mezelf.

Waar ik het over heb? Nou, dit… 

En beloof me dat je doorleest als deze term weerstand bij je oproept.

Ik heb het over: Intuïtieve dans.

En dansen, dat kende ik wel. Ik heb in mijn jeugd 8 jaar aan klassiek ballet gedaan (was er nooit heel goed in). En rond een jaar of 20 heb ik een paar jaar flamenco dans uitgeoefend. (Nog steeds erg verliefd op deze Spaanse dans.) 

Maar intuïtief dansen is heel wat anders. Dit gaat niet over danspasjes, in de maat bewegen of hoe het er uit ziet. Dit gaat over dat je in beweging bent en wat je voelt. 

Oef… Hoe leuk ik dansen ook vond, lag daar toch een drempel. En die drempel kom ik bij meer mensen tegen. En JUIST daar, daar ligt de magie, zoals ik het noem. De kracht om te veranderen. Over die drempel heen stappen.

Omdat ik weet wat het effect is, omdat ik zie wat het doet met mensen die dit doen in een sessie of traject, heb ik besloten dit zo veel mogelijk mensen te laten ervaren. Laagdrempelig en op een fijne manier.

Een online groepscursus, die je op je eigen tempo kan doen. Het beste van beide. Je krijgt 5 weken lang elke week videoles in je inbox. 

Daarnaast is er een community op Facebook. Hier ben ik elke week te vinden met een extra video. Je kan connecten met elkaar en elkaar ook inspireren en motiveren.

PLUS! Na 5 weken is er een live online bijeenkomst. Iets waar ik zelf extra naar uit kijk.

De lessen dwingen je ertoe om uit je hoofd te gaan en in je lijf. Dit vond ik vaak lastig, maar in de filmpjes begeleid Judith je er op een hele fijne manier doorheen.

Dit is wat IJtje zei over de videolessen met intuïtief dansen. 

Andere merken dat ze er energie van krijgen, beter los kunnen laten en zich rustiger voelen.

Als je meer wil lezen over de cursus “Dichter bij jezelf” klik dan hier.

Volgende week zondag 3 april beginnen we weer met een nieuwe groep. Voor maar 27 euro doe je al mee. En die video’s, daar hou je ook na de cursus toegang toe. Je kan er dus heel lang plezier van hebben.

Ik heb zin om jou te mogen ontvangen in de cursus. Kijk snel wanneer de volgende groep weer begint. Of laat je mailadres hier achter en ontvang elke week mijn blogs en ben als eerste op de hoogte als er weer een nieuwe groep begint.

.

Dit vind je misschien ook leuk...