Blog, Embodiment, Persoonlijke ontwikkeling, Vrouwelijke energie

Dit wil je niet horen … Toch?

Zoals je waarschijnlijk wel weet, werk ik veel met de feminine energy (ofwel de vrouwelijke energie); het omarmen, implementeren in je leven, er mee bezig zijn. Met fijne resultaten voor zowel mij als mijn klanten.

Nu hoor ik steeds vaker tegengeluiden. Van andere vrouwelijke coaches of leiders. Dat het ‘maar’ een tool is, dat je mensen die zeggen dat je problemen uit je masculine energy komen niet moet geloven, dat feminine niet per se goed is (want we willen toch niet terug naar het jagers- en verzamelaarsidee).

En weet je …

Ik ben het met ze eens!!

Hu, Judith, echt?

Ja. Want kijk, het leven vanuit / met je feminine energy, daar is vaak een bepaald beeld van. Het idee van de verzamelaars van vroeger. Die de hele dag lanterfantten en een beetje besjes plukten, eten maakten en aan het chillen waren.

En ik snap dat beeld. Want de feminine energy is ook: flow, ontspannen, vanuit je gevoel, zeker lekker lanterfanten, intuïtie, zacht, stilte, naar binnen gekeerd.

Maar vergis je niet. Het kan ook heel krachtig zijn. Denk aan moeder aarde of een tijger! En zeker, en dat is dus superbelangrijk in dit verhaal, in combinatie met die masculine energy!! 

Want alles draait om balans. Dat ik de cursus ’the feminine way’ morgen lanceer (op mijn 1-jarige ondernemerschaps-verjaardag), wil niet zeggen dat ik wil dat alle vrouwen alleen maar vanuit de vrouwelijke energie gaan leven.

Ik wil daarin balans brengen. En ja, daarvoor is een tegenhanger nodig, want het is nu veelal mannelijke energie. In ons, in de maatschappij, in ons denken. En dat is zonde. Er zit zo ontzettend veel kracht in de vrouwelijke energie! 

Maar vooral als het in balans is. In The Feminine Way zit dan ook een hoofdstuk ‘heal the masculine’. Want die hoort er bij. Die is superbelangrijk.

Voel maar eens bij jezelf. Wil je meer ontspannen leven? Zou je meer jezelf willen zijn / je beter kunnen uiten? Zou je minder moe willen zijn en het gevoel van vrij en lichter willen ervaren? Wil je meer vanuit je gevoel, je intuïtie leven? En durven opstaan voor jezelf, je grenzen aangeven?

Als je een paar keer JA hebt gezegd / gevoeld, dan is het supergoed om meer je feminine energy te implementeren in je leven. Om daar balans in te vinden.

Daarom ben ik het wel met die andere vrouwen eens. EN daarom heb ik ook deze waardevolle cursus gemaakt! 

In deze cursus neem ik je mee naar jezelf. De vrouwelijke energie in je, de verbinding met je lichaam en de flow die je mag gaan volgen (zonder de kaders uit het oog te verliezen!).

Voor een ontspannen en sensueel leven. Vol levensenergie, rust en vrijheid. In verbinding met je lichaam, je gevoel, je intuïtie en dus jezelf!

Het is een cursus in een online leeromgeving. En er zit een community bij waarin we met alle vrouwen kunnen verbinden. Alles is op je eigen tempo te doen. En, superideaal, met een app op je mobiel te bekijken en volgen. (Dus niet steeds weer je laptop er bij moeten pakken en je wachtwoord opnieuw aanvragen.)

Zoals ik zei, kan je de cursus vanaf morgen (01-08) volgen. Ik ga maandag 1 aug. ook live op Instagram om er meer over te vertellen. Nog niet alles staat online. Niet alle modules zijn compleet. In de komende week wordt de cursus steeds completer. Daarom kan je vanaf morgen instappen voor een klein prijsje. Een early bird-prijs: €25,-!!

Uiteindelijk wordt de cursus het dubbele. Terwijl het ook echt veel meer waard is dan dat. Dus dit is je kans.

Volgende week zet ik het vast wel weer even in de mail, maar er is een kans dat de prijs dan al weer omhoog is gegaan. (Dit is geen marketingtruc, ik weet oprecht niet wanneer ik de prijs omhoog ga doen.)

.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *