Blog, Dankbaarheid, Persoonlijke ontwikkeling

De beste tip ever!

Gister trok ik een kaart voor mezelf uit een orakel-kaartendek. Mooie kaart met een mooie beschrijving. Er kwam alleen maar 1 ding bij me binnen. 1 woord die ik al zo goed kende. “Bedankt”.


Als er iets is wat mij heeft geholpen om mijn mindset te shiften naar een positieve staat van zijn, is dat dankbaarheid. Er zijn dagen dat ik de hele dag door, in mezelf maar ook hardop, benoem waar ik dankbaar voor ben. Soms zijn er dagen dat ik, voor ik ga slapen, 3 dingen noem waar ik het meest dankbaar voor was die dag. Vaak zeg ik tegen mensen om mij heen “bedankt”. Bedankt voor dat je er bent, bedankt voor de gezelligheid, bedankt voor jou.


Ik wil je een reminder geven om dit ook te gaan doen. Ik beloof je, dit gaat je helpen! Je zal zien wat voor deuren en voor je open gaan als je dankbaar bent voor wat er is in het hier en nu. Begin klein. Voor je vanavond gaat slapen, noem 3 dingen op waar je dankbaar voor bent.


En ja, er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. Het dak boven je hoofd, het bed waar je in ligt en dat je vandaag weer hebt gegeten. Zo “simpel” kan het zijn. Of de zon die ’s ochtends op komt, de mensen om je heen, de fijne douche die je vanochtend had. Er is genoeg om dankbaar voor te zijn! Spreek het uit, voel de dankbaarheid.


Wil je deze dankbaarheid komen ervaren? In een gratis sessie ga ik met jou daar dieper op in, om dat echt te ervaren.

.

Dit vind je misschien ook leuk...